Welkom

Op de website van de VBE.

Evently

Blijf op de hoogte & volg ons

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Acuro

Acuro

Op 1 november 2021 hebben Altavilla B.V. en Incendio B.V. officieel de handen ineengeslagen. De twee toonaangevende bedrijven op het gebied van brandveiligheidsadvies en bouwprojectmanagement fuseren. Met ingang van 1 januari 2022 gaan zij samen verder onder de nieuwe naam ‘Acuro’.

De kernwaarden van de nieuwe organisatie zijn: het leveren van slimme en verantwoorde oplossingen en inspirerend en lerend samenwerken. Door doelgericht te werken worden slimme oplossingen aangedragen, uitgewerkt en geïmplementeerd voor brandveiligheids- en huisvestigingsvraagstukken. ‘Acuro’ kijkt vanuit een open houding naar de omgeving om daarvan te leren, wil trendsettend zijn en open staan voor nieuwe of verbeterde methoden.

Naast brandveiligheidsadvies, huisvestingsvraagstukken en bouwprojectmanagement, zijn ook training en onderzoek belangrijke onderdelen van de nieuwe organisatie. Met onder andere trainingen op maat en het uitvoeren van feitelijk onderzoek blijft ‘Acuro’ zichzelf en de markt verbeteren.