VBE

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Berichten   /  Voorstellen aspirant bestuurslid Jeffrey Hoppenbrouwers

Voorstellen aspirant bestuurslid Jeffrey Hoppenbrouwers

Beste VBE-leden,

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering ben ik door het bestuur voorgedragen als vervangend bestuurslid voor Alex Ivanovic.
Via deze weg wil ik jullie hartelijk danken voor het vertrouwen.
Mijn naam is Jeffrey Hoppenbrouwers, 31 jaar, woon achtend in Vlaardingen. Ik woon samen met m’n verloofde en onlangs ben ik voor het eerst vader geworden.

Na mijn bachelor en master studies Bouwkunde en Management in de Built Environment aan de TU Delft ben ik na mijn studie begonnen bij Unica Fire Safety. Inmiddels ben ik hier nu 7 jaar werkzaam en ben ik verantwoordelijk voor de sales en marketing binnen Unica Fire Safety.

Ik ben iemand die houdt van een onbevangen blik waarbij ik graag vanuit het concept naar brandveiligheid kijkt. Die blik is ontwikkeld met de Post HBO opleiding Fire Safety Engineering. Dit breng ik nu graag in de praktijk.

Mijn toegevoegde waarde in het bestuur kan zijn dat ik een nieuwe generatie kan vertegenwoordigen waarbij duurzaamheid en innovatie als onderwerpen een grote rol spelen.
Buiten het werk hou ik van alle facetten van het voetbal en horloges en auto’s. Eigenlijk een stereotype man als ik het zo teruglees haha.

Ik kan niet wachten om per 2022 een formele rol in te nemen in het bestuur.

Een enthousiaste groet,
Jeffrey Hoppenbrouwers