VBE

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Berichten   /  VBE bestuur versterkt met Christiaan Huijbreghs

VBE bestuur versterkt met Christiaan Huijbreghs

Christiaan Huijbreghs, een gedreven en energieke brandveiligheidsexpert, die met veel passie actief is, met zowel de preventieve als de repressieve kant van brandveiligheid heeft zich (opnieuw) verbonden aan het bestuur van de Verenigde Brandveiligheid Experts (VBE). Christiaan is brandveiligheidsadviseur bij Incendio B.V. en tevens vrijwillig Officier van Dienst bij de Veiligheidsregio Utrecht. “Een mooie combinatie om mijn ambitie, om preventie en repressie dichter bij elkaar te brengen, waar te maken” zoals hij zelf altijd zegt.

In 2007 is hij nauw betrokken geweest bij de oprichting van de VBE en heeft zich ruim vier jaar actief ingezet als bestuurslid voor de vereniging. Tijd voor vernieuwing en verfrissing was zijn reden om het bestuur te verlaten. Maar hij heeft de vereniging niet uit het oog verloren. “Een netwerk van brandveiligheidsexperts draagt op alle fronten bij in mijn dagelijkse bezigheden. Niet alleen kennisverrijking, maar ook de sociale contacten helpen daarbij. De VBE is daar een uitstekend platform voor.”

De koers die de VBE momenteel vaart heeft hem weer zo enthousiast gemaakt dat hij zich wederom beschikbaar heeft gesteld als bestuurslid. Er komt nog een hoop op ons brandveiligheidspad af de komende jaren verwacht hij; de VBE kan daar een mooie kennisverrijkende en verbindende rol in vervullen.

 

Post a Comment