VBE

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Carolien de Vries

Carolien de Vries

Ik ben Carolien de Vries en ik ben sinds 2014 actief voor de VBE. Ik woon in Berkel en Rodenrijs samen met mijn vriend, zoontje en kat.

Ik ben ondernemer en heb in 2017 het bedrijf Young Safety Professionals opgestart. Dat is een veiligheidsadviesbureau gericht op de organisatorische kant van brandveiligheid. We doen hele toffe opdrachten bij met name zorginstellingen, maar we zijn ook actief binnen de retail, horeca/hotellerie, distributiecentra, industrie, welzijn en vele andere branches.

Wat YSP anders maakt, is dat we voor een groot deel werken met jonge mensen die net van de opleiding komen. Vaak hebben zij integrale veiligheid gestudeerd en hebben ze nog geen werkervaring en nog weinig kennis van brandveiligheid. Het is erg lastig om dan de brandveiligheidswereld in te rollen. Wij nemen ze aan, leiden ze op en gaan samen op zoek naar waar hun passie ligt. Vervolgens gaan we op zoek naar hun ideale functie. Dat kan bij YSP zijn, maar ook regelmatig elders in de veiligheidswereld.

Ik hou me bezig met het gedrag van mensen in relatie tot brandveiligheid. Ik vind het gaaf om de link te leggen tussen mens en techniek en ben graag bezig met het analyseren en verbeteren van veiligheidsprocessen waar mensen een rol in spelen. Wanneer ik tijdens of na een project resultaat zie en merk dat we het ‘echt’ veiliger hebben kunnen maken dan krijg ik daar echt een enorme energieboost van!

Als ik niet bezig ben met mijn werk of met de VBE, dan ben ik waarschijnlijk bezig met iets sportiefs. Ik ben het gelukkigst op het water en ga graag zeilen met allerlei soorten boten. Maar überhaupt buiten sporten is hartstikke lekker dus ik ga ook graag wielrennen, schaatsen, skiën of roeien.

Website