VBE

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Sponsormogelijkheden

1. Statafel met lichtbak
20120605_004057

Aan deze tafel ontmoeten de seminardeelnemers uw medewerkers.  Aan de verlichte standaard met uw logo herkent iedereen uw ontmoetingstafel direct. Op de tafel kunt u uw kleine producten, leaflets, give-aways etc. uitstallen. Twee medewerkers hebben gratis toegang tot het seminar. De afmetingen van de ontmoetingstafel wijken af van voorgaande jaren.

Kosten: € 750,=

2. Vrije expositieruimte

U krijgt de beschikking over een vrij in te delen ruimte op locatie. Indien gewenst kan hier een tafel of een stand worden geplaatst. Twee medewerkers hebben gratis toegang tot het seminar. Aanvullende wensen gaan in overleg met de organisatie.

Kosten: € 750,=

3. Banner20120605_005228

U kunt uw bedrijf ook presenteren via een banner op een van de daarvoor bestemde plaatsen op de beursvloer. De kosten worden gerekend per geplaatste banner.

Kosten: vanaf € 250,=

4. Speciaal voor VEBON-NOVB leden
20120605_005937

Voor leden van de VEBON-NOVB bieden wij voor een gereduceerd tarief een tafel of expositieruimte op het seminar. U kunt kiezen uit optie 1 of 2.

Kosten: € 500,=

5. Verenigingssponsor20120605_032905

Als verenigingssponsor verbindt u uw bedrijfsnaam voor drie jaar aan de VBE. U bent niet alleen tijdens drie seminars sponsor, maar ook op alle tussenliggende themabijeenkomsten.

U mag een stand of ontmoetingstafel kiezen en u ontvangt twee toegangskaarten voor het seminar. Bij uitingen over themabijeenkomsten en het seminar wordt u genoemd als verenigingssponsor.

Kosten: € 2.000,= voor drie jaar (betalen in jaarlijkse termijnen).

Aanmelden als sponsor

Wilt u sponsor worden van de VBE? Vul dan onderstaand formulier in en kies voor 1 van bovenstaande mogelijkheden. heeft u andere suggesties van sponsoring? Neem dan contact op met Annika van Wensveen via secretariaat@v-b-e.nl