VBE

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Berichten   /  Geslaagd Online VBE Seminar!

Geslaagd Online VBE Seminar!

Gisteren was het zover, het online VBE Seminar! Samen met onze sprekers Paul Iske, Birgitte Messerschmidt, Adam Course, Ricardo Weewer, onze sponsoren, de locatie Walt Wonder Schmidt studio’s, de borrelpakketjes verzorgd door Hoeve Biesland, én natuurlijk de deelnemers hebben we er een geslaagde middag van gemaakt. Bedankt allen!

Paul Iske sprak tijdens zijn presentatie over Briljante Mislukkingen, waar hij ons allemaal opriep deze in te sturen zodat we daar binnenkort een prijs voor kunnen uitreiken. Birgitte Messerschmidt nam ons in haar presentatie mee in het 40-jarige onderzoek naar data bij brandveiligheid dat in Amerika is uitgevoerd, en hoe we hiervan kunnen leren. Na een korte pauze vervolgde Adam Course het programma met een presentatie over de database met brandincidenten waarbij hij liet zien hoe verschillende branden een verschillende aanpak hadden, en wat dat betekende voor de gevolgen van de brand. Het seminar werd afgesloten met tafelgast Ricardo Weewer, hij ging in gesprek met Carolien en Lieuwe over hoe leren er bij de Brandweer aan toe gaat, welke ontwikkelingen daarin zijn.

Wij hopen dat alle deelnemers hebben kunnen leren van het seminar, en dat we u in de toekomst (hopelijk weer in real life) kunnen zien bij een volgende VBE seminar!

Voor nu zien we u graag weer terug bij ons volgende Webinar en de ALV op 21 april a.s. De uitnodiging hiervan ontvangt u binnenkort per mail.