VBE

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Berichten   /  Gerben van Hal nieuw bestuurslid!

Gerben van Hal nieuw bestuurslid!

Mijn naam is Gerben van Hal en ik ben bijna mijn gehele carrière actief in de brandveiligheid. Eerst ter ondersteuning van het projectbureau van Wolter & Dros, op de afdeling sprinklertechniek, en sinds 1996 in diverse functies bij European Fire Protection Consultants N.V. (EFPC). Je kunt dus wel zeggen dat ik redelijk besmet ben geraakt met het brandveiligheidsvirus. Een vakgebied wat mij tot op de dag van vandaag intrigeert en bezighoudt. Bij EFPC ben ik begonnen als projectleider, daarna projectmanager en manager van de afdeling brandbeveiligingssystemen, en sinds kort als directeur. Hoewel mijn nieuwe rol gewenning en aandacht vraagt blijft er gelukkig voldoende tijd over om mij bezig te houden met onze klanten en hun projecten. Iets wat ik nog steeds graag doe en waarmee ik mijn kennisniveau op peil probeer te houden. Wat daarbij helpt is dat EFPC diverse opleidingen op het gebied van brandveiligheid en explosieveiligheid verzorgt. Door als docent van de diverse opleidingen voor de klas te staan, zorgt dat ervoor dat je de te behandelen onderwerpen zorgvuldig voorbereidt. Daarnaast deel ik graag mijn kennis door presentaties te geven over uiteenlopende onderwerpen zoals bijvoorbeeld de PGS 15 of Li-Ion batterijen. Kennisdeling is ook een belangrijk doel van de Verenigde Brandveiligheid Experts. Ik heb er dan ook heel veel zin in om mij in te zetten voor de VBE en u te ontmoeten!