19 mei 2021

Webinar ‘Onderhoud volgens TB80’ door Richard Hoyer

Richard Hoyer is een werktuigbouwkundig ingenieur die zijn kennis en ervaring op het gebied van brandbeveiliging in de volle breedte en diepte heeft opgebouwd. Nadat hij jarenlang werkzaam is geweest als installateur, waaronder manager van het grootste sprinklerbedrijf is Richard beland in de wereld van de inspectie en certificering. In zijn huidige werksfeer bundelt en praktiseert hij zijn breed opgedane kennis in de vakgebieden: Sprinkler, branddetectie, blusgas en blusschuim.

TB80: Beheer en onderhoud van sprinklerinstallaties
Een regelgevend document dat niet meer weg te denken valt uit Nederland.
Toch heeft TB80 felle voorstanders en tegenstanders. Hoe zou dat komen?

“VAN OPLEGGEN NAAR UITLEGGEN”
Regelgeving is noodzakelijk, maar is geen ideaal middel. Beschikbaarheid van informatie leidt tot betere producten en diensten. Vanuit die optiek werkt Richard al meer dan 15 jaar mee aan de regelgeving op het gebied van brandveiligheid en vindt hij de VBE een goed platform om kennis te delen.

Als voorzitter, liaison en medeschrijver van TB80, zal hij tijdens het seminar de achtergronden, de doelstellingen en de totstandkoming van TB80 uitleggen. Globaal zullen de verschillen tussen de internationale normen (EN, NFPA, FM) toegelicht worden. Daarna zal hij inzicht geven in de verwachtingen voor de nabije toekomst.
Kortom, een interessant seminar voor brandexperts in de breedste zin van het woord.

Fire Protection Support
Email: info@fireprotectionsupport.nl