23 juni 2021

Virtual tour bij FM Global vanavond om 19.00 uur

FM Global  is een Amerikaanse verzekeringsmaatschappij gevestigd in Johnston, Rhode Island , Verenigde Staten , met kantoren over de hele wereld, die gespecialiseerd is in verliespreventie, voornamelijk aan grote bedrijven over de hele wereld in de marktsector voor onroerendgoedverzekeringen met een hoog beschermde risico (HPR). Het bedrijf hanteert een niet-traditioneel bedrijfsmodel waarbij risico en premies worden bepaald door technische analyse in tegenstelling tot historisch onderbouwde actuariële berekeningen. Deze zakelijke benadering is gericht op de overtuiging dat verlies van eigendom kan worden voorkomen of beperkt. Technisch personeel van FM Global bezoekt regelmatig verzekerde locaties om gevaren te evalueren en verbeteringen aan hun eigendommen of werkpraktijken aan te bevelen om fysieke en financiële risico’s te verminderen als zich een verlies voordoet.

VBE geeft de mogelijkheid om een Live Virtual Tour te krijgen in de Research Campus van FM Global, speciaal voor onze leden.

Live Virtual Campus Tour:  23 juni om 19.00 uur

–             Live, rechtstreekse stream vanaf de Research Campus

–             Virtueel bezoek aan verschillende gebouwen, laboratoria met verschillende hosts

–             Interactie door middel van Q & A, gedurende de tour

Moderated Virtual Campus Tour

–             Volledig gefaciliteerde opname van de live Research Campus tour

–             Virtueel bezoek aan verschillende gebouwen, laboratoria met verschillende hosts

–             Een online tourgids die in realtime commentaar geeft, vragen beantwoordt en hiermee een    real live ervaring bewerkstelligt.

–             Terug te kijken wanneer het uitkomt.

Aanmelden (indien lid) kan via onderstaand inschrijfformulier: