1 april 2020

Themabijeenkomst speciale blussystemen LIVESTREAM

In verband met het corona virus kunnen we helaas de thema avond van 1 april niet op de gebruikelijke manier door laten gaan. Echter in een periode waarin heel veel evenementen niet door kunnen gaan vinden we het als VBE belangrijk om contact te houden met de leden van de VBE en kennis te blijven delen. Het is de VBE gelukt om een informatief alternatief aan te bieden in de vorm van een “VBE live stream”. Dit zal de eerste keer worden dat we dit zo aan bieden dus we hopen dat het voor iedereen die wil deelnemen storingsvrij gaat werken.

Op 1 april 2020 organiseert de VBE in samenwerking met BLW Visser en Cegelec een themabijeenkomst over speciale blussystemen en de toepassing van warmtebeeldcamera’s. Er zal worden ingegaan op de werking van infrarood en warmtebeeldcamera’s. Ook zal een lezing worden gegeven over de toepassing en plaatsing van warmtebeeldcamera’s. Voor degene die willen deelnemen en altijd al meer hebben willen weten over:

  • De werking van infra rood;
  • De toepassing van infra rood in warmtebeeld camera’s;
  • De toepassing van infra rood camera’s in combinatie met blusmonitoren;

volg dan de VBE live stream op 1 april a.s.!!! BLW Visser en Cegelec geven in hun presentaties inzicht in bovenstaande onderwerpen.

Programma

Vanaf 18.30 kunt u inloggen middels onderstaande link, vanaf 19.00 zal de eerste presentatie starten tot 19.45, daarna kunnen er vragen via de chat worden gesteld. Om 20.00 zal de tweede presentatie starten daarna is vervolgens wederom ruimte om vragen te stellen.

 

VIMEO

De Livestream heeft plaatsgevonden op 1 april. Op dit moment kunt u de bijeenkomst terugkijken via:

https://vimeo.com/400628063

Wachtwoord: brandweer

Presentatie

De presentatie van BLW Visser is hier te downloaden:

Verenigde Brandveiligheid Experts